Sport Poles (stok)

De keuze van de juiste stok hangt af van je niveau, doelen en het terrein waarop je actief bent. Het is altijd aan te raden om advies in te winnen bij een gespecialiseerde winkel of een ervaren instructeur voor het kiezen van de juiste sport stokken voor jouw activiteit.

Eigenschappen

Nordic Walking Stokken

Voor beginners en recreatieve wandelaars. Vaak gemaakt van aluminium. Basis ergonomisch ontwerp voor comfort tijdens het wandelen. Verstelbare lengte voor aanpassing aan verschillende gebruikers.

Trekkingstokken

Voor wandelaars en trekkers op gematigde terreinen. Gemaakt van lichtgewicht materialen zoals aluminium of carbonvezel. Bieden meer stabiliteit en ondersteuning dan Nordic Walking stokken. Verstelbare lengte en ergonomische handgrepen voor comfort en grip.

Nordic Cross Stokken

Voor serieuze Nordic Cross training en fitness. Lichtgewicht en duurzaam, meestal gemaakt van carbonvezel. Ergonomisch ontwerp voor optimale krachtoverdracht en snelheid. Vaak voorzien van hand lusjes voor een betere grip en controle.

Ski Stokken

Voor skiërs op beginners- tot gemiddeld niveau. Gemaakt van aluminium of lichtgewicht materialen. Bieden stabiliteit en evenwicht tijdens het skiën. Ergonomische handgrepen met polsbanden voor optimale controle.

High-Performance Nordic Cross Stokken:

Voor competitieve Nordic Cross racers en atleten. Gemaakt van hoogwaardige carbonvezel voor maximale stijfheid en lichtgewicht constructie. Geavanceerde ergonomische ontwerpen voor optimale aerodynamica en krachtoverdracht. Zeer verstelbaar en aanpasbaar aan de individuele behoeften van de gebruiker.

High-Performance Trekkingstokken

Voor ervaren trekkers en bergbeklimmers op uitdagend terrein. Gemaakt van ultra lichte en stevige materialen zoals carbonvezel. Geavanceerde technologieën voor schokdemping en gewichtsbesparing. Ergonomische handgrepen en polsbanden voor comfort en controle tijdens lange tochten.

Benieuwd geworden?

Bekijk onze andere producten

Rugzakken

Draag comfort en functionaliteit met onze veelzijdige rugzakken voor elk avontuur.

Barefoot Schoenen

Ontdek het gevoel van vrijheid met onze collectie barefoot schoenen.

Fietshelmen

Bescherm je hoofd in stijl met onze premium selectie fietshelmen.

Vragen?

Wij staan klaar voor al uw vragen. Ook verkennen wij graag een samenwerking. Neem contact op!